Michiel Jansplein 29, 3920 Lommel

DE BOYFRIEND TEE: EEN MUST IN JE KLEERKAST

Nu nineties fashion in full swing is, kom je werkelijk overal oversized kledij tegen.

Maar hoe draag je nu baggy items en hou je het ook vrouwelijk? Wij zetten er een paar op een rijtje
Waar aansluitende kledij al je vormen in de verf zet, laat deze trend heel wat aan de verbeelding over, wat zeker een plus kan zijn. Maar let toch op met een total look, kwestie van niet volledig in je kleren te verdwijnen.

Zet je taille in de verf met een riem of stop een wijdvallend shirt in een hogetaillebroek om je figuur te benadrukken. Met een gezonde portie lef en wat originaliteit zijn er tal van mogelijkheden om oversized stijlvol te maken.

De Boyfriend tee\ sweater💕

“Ik heb het gepikt uit de kleerkast mijn lief”, wie heeft er die zin nog nooit gebruikt wanneer het gaat om een geliefd kledingstuk? Gelukkig hoef je niet langer de garderobe van je lover te plunderen.

Vandaag zitten er in tal van vrouwencollecties XL-items. Bij dit soort kledingstukken staat een maatje S vaak gelijk met een normale L. Dit seizoen dragen we het oversized t-shirt om een casual look te creëeren maar houden we het toch vrouwelijk. Ontdek hier een aantal ideeën om de boyfriend tee met stijl te dragen.

De Sportieve Look Combineer een oversized t-shirt met trackpants “soort jogging model”Om het geheel toch classy te houden, hou je het bij twee kleuren die zowel in je top als broek terugkomen en kies je voor ladylike schoenen.

De Classy Look Met een wit t-shirt kan je nooit verkeerd gaan. Pimp je eenvoudige top met een broek met print, (bv met een ruitjes motiefje) leuke oorbellen en een donkere zonnebril.

De Seventiens Look Combineer je oversized t-shirt met seventies print met een hogetaillejeans en een kaki kleurig jas. De perfecte outfit voor het lenteseizoen, kleurrijk maar toch warm.

De Urban Look  Voor wanneer de temperaturen een dipje kennen. Draag een oversized shirt met een baggy jeans en stoere schoenen. Combineer met een on trend Fake Fur jacket  en gouden ketting voor een glamoureuze look

 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Actie van de maand

Hot News wij doen heel de maand april een leuke actie alle truien aan -20% in de webshop en in de winkel   veel shop